Primera Divisió
Esports Futbol 24/09/2011

El Madrid intentarà que el Rayo pagui els plats trencats

Després de dos mals resultats, el Madrid posarà tota la carn a la graella per demostrar el seu potencial davant un Rayo que arriba al Bernabéu sense pressió

Marcel Sanromà
1 min
Cristiano Ronaldo i Benzema celebren un gol contra el Getafe.

BarcelonaEl partit que aquest dissabte al vespre enfrontarà el Reial Madrid i el Rayo Vallecano al Bernabéu és un derbi, tot i que ni la història ni el context ho recordin. El xoc entre els equips conciutadans formarà part més aviat d'un plebiscit de joc pels de Mourinho, després de la derrota al Ciutat de València i l'empat al Sardinero.

Tot i això, no es pot perdre de vista la realitat i la motivació de l'equip. El Reial Madrid voldrà desplegar tot el seu potencial per acabar amb l'escepticisme sorgit després de les dues ensopegades en lliga i recuperar la confiança que els permeti, a més, tornar als primers llocs de la taula.

Pel que fa a l'alineació que podrà plantejar Mourinho sobre la gespa, a la baixa de Pepe per lesió cal sumar la de Carvalho, que va patir un traumatisme al cap en el partit contra el Ràcing, i el tècnic portuguès podria apostar per una parella de centrals formada per Ramos i Varane.

Mentrestant, el Rayo arriba al Bernabéu sense la pressió de veure's a prop dels llocs de descens, després d'un bon inici de lliga, tot i la recent derrota contra el Llevant a casa. La bona notícia va ser l'estrena golejadora de Tamudo, que tot apunta que tornarà a ser la referència ofensiva dels de Vallecas en una gespa on ja va marcar en l'empat a dos entre Madrid i Espanyol la temporada 2008/09.

stats