Futbol
Esports Futbol 02/02/2013

El Madrid s'estavella a Granada amb un gol de Cristiano en pròpia porta (1-0)

Els andalusos s'han avançat als 22 minuts, i els blancs no han sabut jugar contrarellotge i amb un Ronaldo excitat per solucionar sol el partit

A.s.
2 min
Cristiano Ronaldo lliuta amb el davanter del Granada Allan Nyom

BarcelonaEl Madrid està desconnectat de la Lliga definitivament. Ha perdut a Granada per la mínima amb un gol de Cristiano, i si el Barça guanya a Mestalla, tornarà a estar a 18 punts del líder. És el cinquè partit perdut a la Lliga dels blancs, quatre d'aquests en els quatre camps dels equips andalusos.

Quan el Madrid encara no havia entrat en joc, ni havia xutat a porteria encara, Cristiano Ronaldo ha marcat el primer gol del partit, tot i que en pròpia porteria. Després d'una ocasió claríssima de Nolito, que Arbeloa evita el gol in extremis, ha arribat un córner. Nolito l'ha picat molt tancat, i el davanter portuguès ha pentinat al fons de la xarxa.

El gol ha deixat fred al Madrid, i el Granada ha vist que el partit se li posava de cara i amb guió somiat. Els blancs quasi no han fet res abans dels descans, mentre que els locals, a la contra, han tingut alguna ocasió més.

A la represa el Madrid sí que s'ha abocat a la porteria de Toño, però tot i això, el primer xut entre els tres pals del Granada en tot el partit no ha arribat fins al minut 60.

Cristiano Ronaldo, amb la ràbia al cos per haver-se fet el gol en pròpia porteria, ha volgut solucionar el partit tot sol, i apareixia per tots costats i xutava des de qualsevol posició.

El Granada resistia el setge amb molt d'ordre defensiu, i encara ha tingut forces per llançar algun contracop que ha fet tremolar Mourinho.

Al minut 84 el Madrid ha tingut l'ocasió més clara fruït d'una errada de l'últim defensa del Granada. Callejón li ha robat la pilota, i sol davant Toño li ha xutat al cos, però el rebot li ha caigut als peus de Benzema, que a porteria buida ha xutat exageradament desviat.

stats