Esports Futbol 22/12/2012

El Madrid s'immola a Màlaga i marxa de vacances a 16 punts del Barça (3-2)

Els blancs han perdonat a la primera meitat, i ho han pagat en la segona, quan els malaguenys han estat molt més efectius davant el desconcert dels de Mourinho

A. S.
Isco celebra el seu gol contra el Reial Madrid, davant la frustració de Sergio Ramos

BarcelonaEl Madrid se'n va de vacances de Nadal a 16 punts del Barça. Aquest dissabte, els homes de José Mourinho han perdut un altre partit, aquest cop a la Rosaleda de Màlaga, enmig del desconcert total. En la prèvia, el tècnic portuguès ha desafiat la plantilla tot deixant Casillas a la banqueta, i la tensió s'ha traslladat al camp, tot i que en la primera meitat han perdonat ocasions clares.

El Madrid ha sigut millor a la primera part, i el Màlaga, tot i demostrar que amb la pilota als peus li agrada jugar més a futbol que als blancs, la majoria d'ocasions de gol, i molt clares, ha sigut visitants.

En el minut 2, Cristiano Ronaldo ha posat a prova al porter del Màlaga amb un xut de falta directa potent i amb efecte, i Willy Caballero ha evitat el gol amb una gran intervenció.

Les altres bones ocasions per marcar han arribat en rapidíssims contracops dels blancs, conduïts pels seus homes més veloços, Di María i Cristiano. En el primer (24'), el portuguès ha rematat amb el turmell una pilota que semblava fàcil. I en el segon (26'), Di María ha fet una vaselina en carrera a Caballero, però quan anava a rematar a porteria buida, De Michelis s'ha creuat per evitar el gol cantat.

El partit, però, ha canviat a la segona meitat. Als tres minuts de la represa, una bona jugada de Joaquín, el millor del Màlaga, ha arribat als peus d'Isco, que després d'un control ha batut Adán amb un xut creat impecable. El gol ha destarotat al Madrid, que ha passat 10 minuts grogui, i els malaguenys han pogut fer algun gol més.

El Madrid, però, ha tret l'orgull i ha tornat a pressionar el Màlaga. Així ha arribat el gol de l'empat, en una jugada embolicada de Benzema a l'àrea que ha empès a gol sense voler Sergio Sánchez (65'). Després de l'1-1, Ozil ha tingut una ocasió molt clara, i el Madrid ha reclamat un penal per mans d'Eliseu.

Però el Màlaga no estava mort, i en una altra jugada de geni de Joaquín, Roque Santa Cruz ha marcat sol al segon pal (72'). I poc després, un altre cop el davanter paraguaià ha clavat l'estocada als blancs en un ràpid contracop.

Benzema ha donat esperances al Madrid amb un gol a porteria buida (81').