1a Divisió
Esports Futbol 05/12/2010

El Màlaga guanya el Ràcing, a casa, en la lluita per allunyar-se de les zones de descens (4-1)

Eliseu i Recio marquen els dos primers gols del Màlaga. I malgrat que Rosenberg ha retallat distàncies, dos gols de Rondon després del descans han sentenciat el partit

Eliseu (2n per la dreta) celebra el primer gol del partit

MàlagaEl Màlaga ha aconseguit sumar els tres punts en un enfrontament on els andalusos i el Ràcing lluitaven per allunyar-se de les zones de descens.

El partit ha començat molt igualat, amb oportunitats clares per als dos equips. Però ha estat el Màlaga el primer en trobar la porteria per mitjà d'Eliseu; poc abans de la mitja hora de joc, amb una bona volea des de la frontal. Malgrat el gol, el Ràcing ha continuat buscant la porteria contrària, però han estat novament els andalusos qui han pogut marcar el segon, per mitjà de Recio, al 43. I quan semblava que s'arribaria al descans amb aquest avantatge, els càntabres han retallat distàncies al 45 amb un gol de Rosesnberg.

Però si la primera part ha estat força igualada, el segon temps s'ha caracteritzat per un inici elèctric del Màlaga, que n'ha tingut prou amb 9 minuts per sentenciar el partit, gràcies a dos gols de Rondon (52' i 54'). A partir d'aquí, els últims minuts de l'enfrontament han estat un monòleg dels andalusos, que han tingut ocasions per ampliar encara més el seu avantatge.

Després d'aquest partit, el Màlaga suma 15 punts i supera el Ràcing a la classificació, que es queda amb 13.

Màlaga 4 - Ràcing de Santander 1

MÀLAGA: Rubén; Gámez, Weligton, Stadsgaards, Mtiliga; Duda (Fernando, 74'), Sandro Silva (Iván González, 61'), Recio, Eliseu; Fernández i Rondón (Juanmi, 88').

RÀCING: Toño; Francis (Bolado, 61'), Henrique, Torrejón, Cisma; Kennedy, Colsa, Diop (Adrián, 61'), Lacen; Munitis i Rosenberg (Ariel, 71').

GOLS: 1-0 (27') Eliseu. 2-0 (43') Recio. 2-1 (45') Rosenberg. 3-1 (52') Rondón. 4-1 (54') Rondón.

ÀRBITRE: Mateu Lahoz (Col·legi valencià). Targeta groga al local Sandro Silva (50').

ESTADI: La Rosaleda, uns 23.000 espectadores.