Futbol
Esports Futbol 15/09/2012

Un bon Màlaga no dóna opcions al Llevant (3-1)

Saviola ha avançat els andalusos, però Míchel ha pogut empatar només començar el segon temps. Joaquín ha fet el 2-1 de seguida i, a les acaballes, Portillo ha sentenciat

Efe
2 min
Portillo salta per sobre de Juanlu durant el Màlaga-Llevant

MàlagaEl Màlaga ha derrotat aquest dissabte al Llevant (3-1) i continua invicte a la Lliga després de quatre jornades disputades i abans de debutar dimarts a la Lliga de Campions contra el Zenit de Sant Petersburg. Sav

Eliseu, de cap, i un xut de Joaquín, han començat a intimidar el porter Munúa. Des del començament, el Llevant ha tingut molts problemes per connectar les seves línies per la forta pressió malaguenya.

El conjunt local ha anat fent cada vegada més evident el seu domini i en el minut 26 una passada en profunditat d'Isco l'ha pogut aprofitar Saviola per, des de dins de l'àrea, batre Munúa (1-0) després d'un error de Navarro.

El gol ha fet que el Llevant avancés una mica les seves línies i comencés a rondar l'àrea de Caballero, encara que sense excessiu perill per al porter argentí del Màlaga.

El segon temps ha començat bé per al conjunt valencià, ja que en el primer minut Míchel ha engaltat un xut que s'ha colat per tot l'escaire i ha situat l'1-1 al marcador.

Però el Màlaga no s'ha alterat i ha mantingut el ritme de joc alt. Una bona combinació entre Isco, Saviola i Joaquín, ha deixat sol l'andalús, que amb un toc suau i subtil ha enganyat Munúa per tornar a avançar els locals (2-1).

A partir d'aquest moment el partit ha perdut intensitat, en part, per la forta calor que feia a Màlaga. L'expulsió per doble groga del defensa Sergio Sánchez ha animat el Llevant per anar a buscar l'empat, però no ho ha sabut aprofitar. I el Màlaga, ja en el temps afegit, ha ampliat la victòria per sentenciar amb el 3-1, gràcies a un gol de Portillo després d'una centrada de Duda.

Fitxa tècnica

Màlaga: Caballero; Sergio Sánchez, Weligton, Demichelis, Monreal; Isco, Portillo, Camacho, Eliseu (Duda, m. 81); Joaquín (Recio, m. 73) i Saviola (Santa Cruz, m. 68).

Llevant: Munúa; Chris, Ballesteros, Navarro, Juanfran; El Zhar (Pedro Ríos, m. 62), Diop (Rubén, m. 75), Barkero (Pallardó, m. 65), Juanlu; Míchel i Gekas.

Gols: 1-0, m. 27: Saviola. 1-1, m. 46: Míchel. 2-1, m. 58: Joaquín. 3-1, m. 90: Portillo.

Àrbitre: Velasco Carballo (Col·legi madrileny). Ha expulsat, por doble targeta groga, al local Sergio Sánchez (m.35 i m. 87) i, a més, ha tret groga a Camacho (m. 54) i Caballero (m. 79) dels locals, i als visitants Chris (m. 8), Ballesteros (m. 25), Diop (m. 69) i Míchel (m. 86).

stats