Futbol
Esports Futbol 01/09/2012

El Mallorca derrota per la mínima la Reial Societat i dorm líder, empatat a 7 punts amb el Màlaga

L'equip balear ha superat els 'txuri urdin' per 1-0. Aquest dissabte, a més, el Celta ha derrotat 2-0 l'Osasuna, el Màlaga ha guanyat 0-1 a Saragossa i el Deportivo i el Getafe han empatat a Riazor

N.a.
Xabi Prieto xuta davant l'oposició de Conciencao al Mallorca-Reial Societat

BarcelonaEl Mallorca ha derrotat 1-0 la Reial Societat gràcies al gol de Víctor Casadesús a falta d'un quart d'hora per finalitzar el matx. El davanter balear, amb un cop de cap llançant-se en planxa dins l'àrea petita, ha desfet l'empat que semblava que no es trencaria a l'Iberostar Estadi de Palma. Tot i collar molt l'equip de Caparrós en els últims compassos de partit, amb una doble ocasió poc després del gol, la reacció dels bascos ha estat inefectiva. El Mallorca suma tres punts que el situen líder provisional amb 7, els mateixos que el Màlaga.

Els andalusos tampoc han fallat a la Romareda, on els homes de Pellegrini han aprofitat un solitari gol de Camacho als deu minuts de la represa per endur-se el triomf (0-1) davant el Saragossa. L'exmatalasser ha entrat amb força a rematar un córner davant la passivitat de la tova defensa aragonesa.

De la resta de partits disputats aquest dissabte, destaca la primera victòria en Lliga del Celta del tècnic experiquito Paco Herrera. Els gallecs han completat un partit molt seriós per superar un inofensiu Osasuna per 2-0, gràcies als gols de Iago Aspas, de cap després d'una centrada d'Augusto Fernández al minut 68, i Mario Bermejo, aprofitant una errada defensiva dels navarresos, sobre el temps afegit.

A Riazor, el Deportivo i el Getafe s'han repartit un punt (1-1), després que el visitant Barrada, definint bé un mà a mà amb el porter Aranzubía, neutralitzés el gol matiner del local Riki, amb un xut ras que ha batut Moyà.