Futbol
Esports Futbol 28/04/2013

El Mallorca perd en un final boig a Saragossa i es posa cuer de Primera (3-2)

Els balears s'han avançat amb un gol de Hemed, però Montañés al minut 29 i Postiga al 60 han capgirat el marcador. Arizmendi ha estat a punt de donar un punt a l'equip de Manzano, però Rochina ha fet embogir la Romareda

N.a.
Montañés celebra un gol del Saragossa contra el Mallorca / JAVIER CEBOLLADA / EFE

BarcelonaEl Mallorca marxa de La Romareda com a cuer de Primera Divisió. L'equip que entrena Gregorio Manzano ha caigut derrotat 3-2 a mans d'un Saragossa que ha aconseguit el gol de la victòria, obra de Rochina, a dos minuts del final.

Els balears han sortit més endollats que els aragonesos i, després d'un parell d'avisos, Hemed ha rematat de cap una falta picada per Giovanni per fer el 0-1. Poc ha durat l'alegria per als visitants perquè Montañés, a la mitja hora de joc, ha empatat.

El 2-1 no ha arribat fins ben entrada la segona meitat, justament després que el Mallorca desaprofités una oportunitat per marcar. Giovanni ha fallat però no Postiga, que ha donat avantatge al conjunt de Manolo Jiménez.

A vuit minuts del final, Arizmendi ha aprofitat una errada defensiva del Saragossa per empatar a dos. Els homes de Manzano, però, han vist com Rochina, amb un xut ras, els enviava a la cua de la classificació, després d'un xoc de bogeria.