1a divisió
Esports Futbol 09/01/2011

Manolo Preciado es juga el càrrec al Sardinero

El Ràcing, sis punts per sobre de la zona de descens, rep un Sporting que està en zona de descens, i amb el càrreg del seu entrenador penjant d'un fil

Redacció
1 min
Manolo Preciado no serà sancionat. ALBERTO MORANTE / EFE

SantanderEn un partit que és de cara o creu per a ell, Manolo Preciado, entrenador de l'Sporting, ha decidit fer viatjar tota la plantilla pel partit al camp del Ràcing de Santander. A més, el tècnic ha decidit amagar les cartes fins a l'últim moment, i només ha desvetllat que Cuéllar seguirà a la porteria, que Iván Hernández es perfila com a substitut del lesionat Botía; i que Barral tornarà a l'equip titular després de complir un partit de sanció.

D'altra banda, el Ràcing afronta el partit amb més tranquil·litat, ja que l'equip està 6 punts per sobre el descens. Però entrenador i jugadors són conscients que serà un partit difícil contra un rival que s'ho prendrà com una qüestió de vida o mort.

Miguel Ángel Portugal, entrenador dels cantàbrics, té la lesió del migcampista Pape Diop; a més de Tziolis, Manuel Arana i Edu Bedia. En canvi, Gonzalo Costa ha superat un procés gripal i es preveu que torni a l'onze titular. A més, Toño tornarà a defensar la porteria; especialment després que Coltorti no hagi estat convocat per culpa d'una gastroenteritis.

stats