1a divisió
Esports Futbol 02/04/2011

Preciado agraeix a Mourinho que hagi entrat a felicitar l'Sporting després del partit

L'entrenador de l'Sporting ha assegurat que no sent rancor per la picabaralla que va tenir amb Mourinho, i que marxa satisfet pels 3 punts i haver fet feliç als aficionats

Martí Molina
1 min
Manolo Preciado celebra la victòria al Bernabéu

BarcelonaL'entrenador de l'Sporting de Gijón, Manolo Preciado, ha volgut agrair el gest de Mourinho que, després del partit, ha entrat al vestidor a felicitar els jugadors asturians, després que guanyessin 0-1 al Bernabéu.

“Vull agrair el gest de Mourinho que ha entrat a felicitar-nos”, ha dit Preciado, que sobre la picabaralla que va tenir amb el tècnic portuguès del Madrid, ha dit que “no hi ha rancor en la meva actitud. Aquestes coses passen al futbol, i després se li posa punt i final. El que passa és que tot allò que succeeix en una institució com aquesta té més ressò”.

Sobre el partit, ha explicat que “sento una alegria enorme, pels tres punts i també perquè els aficionats que han vingut des de Gijón marxen molt contents”. I ha tret pit de la solvència de la seva plantilla: “Aquest equip no només ha guanyat aquí. Fa poc ha empatat a Vila-real, contra el Barça o ha guanyat l'Atlètic de Madrid”. Encara que ha reconegut que “ara és quan hem de fer valer aquests tres punts, perquè queden 8 partits i ens juguem la permanència”.

Preciado ha afegit: “A qualsevol futbolista del meu equip se li posen els pèls de punta quan ha de jugar al Bernabéu, igual que quan van al Camp Nou. N'hi ha que fa poc jugaven amb el filial, i ara són aquí. No fa falta motivar ningú per aquest partit”.

stats