FUTBOL

Els lectors de 'Marca' no voldrien el Barça i l'Espanyol a la Lliga si Catalunya fos independent

El diari esportiu demana l'opinió als seus lectors després que Javier Tebas, president de la LFP, situés els equips catalans fora de la Lliga si Catalunya se separa d'Espanya

Els lectors del diari 'Marca' no voldrien que el Barça i l'Espanyol juguessin a la Lliga en cas que Catalunya fos independent. El diari esportiu ha demanat l'opinió dels seus lectors després que aquest dimarts Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), situés els equips catalans fora de la Lliga si Catalunya se separa d'Espanya.

'Marca' pregunta als seus lectors què farien amb el Barça i amb l'Espanyol si Catalunya s'independitza i de tots els comentaris que els lectors han fet, gran part dels més votats asseguren que no voldrien el Barça i l'Espanyol si Catalunya se separés de l'estat espanyol. Segons explica 'Marca', en menys de 12 hores han participat en aquesta enquesta prop de 100.000 usuaris.

"No només formar la seva pròpia lliga, si Catalunya s'independitza, això significa que els nascuts a Catalunya ja no són espanyols, així que tampoc haurien de jugar a la selecció. Catalunya hauria de formar la seva pròpia selecció", diu el comentari més votat.

Més continguts de