REIAL MADRID
Esports Futbol 07/12/2010

Marcelo: "El Barça no va respectar l'Osasuna"

El lateral brasiler del Madrid va afirmar en declaracions a Radio Marca que no va ser correcte "fer esperar" el conjunt navarrès.

Redacció
1 min
Marcelo i Mourinho

MadridEl jugador del Reial Madrid Marcelo ha dit la seva sobre el desplaçament del Barça al camp de l'Osasuna. Segons el lateral brasiler, "va ser una falta de respecte fer esperar l'Osasuna. La seva obligació era preparar el desplaçament ja el dia abans, no està bé fer-los esperar".

Sobre l'arribada de José Mourinho, Marcelo ha afirmat que "Mou ha dit que s'ha enamorat de mi, i jo m'he enamorat d'ell", bromejant sobre la relació futbolística que hi ha entre tots dos. Segons el jugador blanc, "Mou et fa sentir realment a gust, com si fossis a casa. Et dona seguretat. No és un tècnic que parli gaire, només ho fa quan toca".

Sobre les reaccions posteriors a la derrota per 5-0 al Camp Nou, Marcelo ha dit que "aquesta setmana ha estat encara pitjor que aquella del 2-6, però ja està superat. Més enllà del resultat, el que fa mal és que no es va fer res del que tocava. Sense buscar revenja, veure'm què passa al partit de tornada".

Finalment, Marcelo ha dit la seva sobre la cursa per guanyar la Pilota d'Or, afirmant que "Iniesta és un gran jugador, però jo li donaria aquest premi a Xavi Hernández".

stats