1a divisió
Esports Futbol 02/12/2012

Mauricio Pellegrino: "La meva destitució és fruit d'un rampell i de la por"

L'extècnic del València ha assegurat, en una compareixença davant els mitjans i sense preguntes, que "no comparteixo la decisió, però això és futbol i és el que hi ha"

Efe
2 min
Mauricio Pellegrino, en l'últim partit que va dirigir com a entrenador del València

ValènciaMaurici Pellegrino, que va ser destituït com a entrenador del València després de la derrota del seu equip aquest dissabte davant la Reial Societat a Mestalla per 2-5, ha afirmat que la decisió adoptada pel consell d'administració del club és "fruit d'un rampell i de la por".

Així ho ha indicat aquest diumenge en una compareixença sense preguntes que ha tingut lloc a la ciutat esportiva de Paterna i en què també ha considerat "injusta" la determinació del consell d'administració del València, que presideix Manuel Llorente. "No comparteixo la decisió, però això és futbol i és el que hi ha", ha afegit.

En aquests moments, el València, a l'espera dels resultats d'alguns partits de la jornada del cap de setmana, es troba en dotzena posició a la Lliga i a quatre punts dels llocs de Lliga de Campions. De fet, aconseguir el bitllet per a la Champions és el principal objectiu del club de Mestalla en la present temporada, tant per qüestions esportives com econòmiques.

"La situació que viu l'equip és conjuntural. Som a quatre o cinc punts de la zona de Champions, ens hi jugarem el primer lloc del nostre grup a la Lliga de Campions i ens espera l'Osasuna a la Copa del Rei. La imatge que hem mostrat en els dos últims partits, sobretot en l'últim, ha estat conjuntural", ha afirmat.

El València va perdre davant la Reial Societat en un partit en què va jugar la segona part en inferioritat numèrica, i el partit anterior l'havia perdut a Màlaga per 4-0.

Pellegrino ha afegit que se sent "responsable" i "dolgut" per la situació en què es troba l'equip. Ha assenyalat que creu en els processos de treball i ha recordat que va signar un contracte per dos anys.

També ha comentat que amb Héctor Cúper i Rafa Benítez a la banqueta del València es van viure quatre o cinc mocadorades, però que al final la gent es va sentir orgullosa de l'equip.

El ja exentrenador del València ha volgut agrair el suport de l'afició i l'oportunitat que li han donat. "Entre l'etapa de jugador, la de tècnic del planter i la del primer equip, he passat prop de deu anys al club. Tant de bo la vida em doni l'oportunitat de tornar", ha conclòs.

stats