DERBI
Esports Futbol 09/01/2012

Pochettino: "Hem jugat sota la nostra idea, la nostra filosofia"

L'empat aconseguit contra el Barça ha deixat més que satisfet el tècnic de l'Espanyol, que ha lloat la manera de jugar dels seus homes

Ara
1 min
Pochettino donant indicacions durant un moment del partit d'ahir.

Barcelona"És un empat, però ens dóna forces per continuar amb la nostra filosofia. Fa uns mesos moltes persones dubtaven de nosaltres, de la nostra proposta", ha dit Pochettino només sortir en roda de premsa. I és que l'exhibició física dels seus homes, la forma de jugar i la valentia que han tingut tot i anar per sota en el marcador ha agradat molt a l'argentí.

"Vull felicitar també al meu cos tècnic per trobar el lloc per crear-li dificultats al Barça amb només dos dies per preparar el partit", ha comentat també un Pochettino que no ha volgut comentar si Kameni podria jugar el partit contra el Còrdova en cas que la sanció a Kiko Casilla es mantingui per part del Comitè de Competició.

Pochettino també ha explicat que han jugat amb una agressivitat "ben entesa, positiva", i que "tot i que la possessió ha estat favorable al Barça, ha estat un partit molt igualat". També ha volgut evitar pronunciar-se sobre el penal de Raúl Rodríguez per mans que no ha xiulat l'àrbitre: "A mi tant me fa com s'analitzi el partit. Un aficionat del Barça podrà dir que li han robat el partit, però no podem controlar què es dirà".

stats