Esports Futbol 19/03/2011

Míchel: "Podem considerar un trofeu que hagin acabat demanant l'hora"

El preparador de l'equip madrileny creu que "es pot guanyar el Barça" però que és molt difícil perquè són "massa bons", ha dit davant dels mitjans informatius

Redacció
1 min
Míchel, tècnic del Getafe, lamenta un dels gols del Barça.

BarcelonaEl tècnic del Getafe, José Miguel González 'Míchel', ha assegurat que pot considerar "un trofeu" que el Barcelona hagi acabat "demanant l'hora", en referència a l'ajustada victòria dels blaugranes davant del seu equip (2-1).

"Un s'adona que els jugadors han d'entrar al camp, cansar-se i trobar-se amb la realitat, perquè a vegades sembla que es respecten massa els equips com el Madrid i el Barcelona, i això facilita les coses. Però podem considerar un trofeu que hagin acabat demanant l'hora", ha manifestat l'entrenador en roda de premsa.

Míchel ha opinat que, tot i la victòria dels blaugranes, al Barça, "sí se'l pot guanyar, el que passa és que ells són molt bons", ha justificat. "Segurament, si haguéssim pujat el nivell, ells també ho haurien fet a un nivell superior. Però ens queda el dubte de saber què hagués si haguéssim jugat igual que a la segona part", ha revelat.

"Quan hem pres algunes decisions positives hi ha hagut més igualtat", ha assenyalat, tot i que això "és molt dir" contra el Barcelona, ha ironitzat.

Respecte al primer gol dels barcelonistes, un imparable xut d'Alves des de la frontal de l'àrea, ha apuntat que "potser no era ni una ocasió de gol, però posada en la situació d'Alves, és un golàs".

stats