Futbol
Esports Futbol 11/11/2012

El jove Morata salva un Madrid que supera amb molt de patiment el Llevant (1-2)

El jove del filial ha rematat de cap una falta centrada per Xabi Alonso al minut 84 per trencar l'empat i donar els tres punts al conjunt blanc. El migcampista ha fallat un penal amb l'1-1 al marcador

Di María regateja El Zhar en una acció del Llevant-Madrid

BarcelonaEl Reial Madrid ha patit per guanyar el Llevant (1-2), en un partit polèmic que ha acabat resolent un gol del jove Morata al tram final. Cristiano Ronaldo, que ha acabat amb un trau a la cella, ha obert el marcador al minut 21, però Ángel ha pogut empatar a falta de mitja hora de joc. Morata, després d'una centrada de Xabi Alonso, ha trencat l'igualada fent l'1-2 definitiu que dóna els tres punts al conjunt blanc.

Les primeres ocasions les ha tingut el Llevant, que a través de Barkero, David Navarro i Martins han inquietat la porteria de Casillas. Però el Madrid s'ha refet per imposar la seva superioritat, que s'ha consolidat amb el gol de Cristiano Ronaldo, que ha aprofitat una assistència de cap de Pepe en una falta lateral, per afusellar el porter Munúa.

La pluja a València ha dificultat el bon futbol. A la represa, Casillas ha evitat l'empat amb dues bones intervencions sobre Juanlu i Barkero. Munúa també s'ha lluit per evitar més gols, després de cinc accions consecutives dels madridistes, que fins i tot han estavellat un xut de Ramos al travesser. Del possible 0-2, s'ha passat a l'1-1, obra d'Ángel, que ha superat Pepe per batre Casillas.

El Madrid ha tingut oportunitat de trencar l'empat de penal, quan l'àrbitre ha xiulat penal després d'una falta de David Navarro sobre Callejón. Però Xabi Alonso ha fallat el llançament. Juanlu, en l'acció següent, ha tingut el 2-1 a les seves botes, però ha enviat el seu remat massa desviat. A sis minuts del final, el jove del planter Morata ha fet l'1-2, en rematar de cap una falta picada per Xabi Alonso.

La victòria manté els blancs en la tercera posició, tot i que encara a vuit punts del Barça i a cinc de l'Atlètic de Madrid.