Futbol
Esports Futbol 23/11/2012

Mou torna a esquivar una roda de premsa i hi envia Karanka: "Alguns periodistes no mereixen una resposta"

La relació del tècnic portuguès amb l'entitat madridista segueix complicant-se i el seu ajudant evita opinar sobre les informacions que publica aquest divendres 'El País'

Ara
1 min
Aitor Karanka

BarcelonaJosé Mourinho ha tornat a desafiar el Reial Madrid i s'ha saltat la roda de premsa prèvia al partit contra el Betis (dissabte a 22h, Canal+Liga/GolT) i hi ha enviat el seu ajudant, Aitor Karanka. La relació del tècnic portuguès amb l'entitat madridista segueix complicant-se, com publica aquest divendres 'El País', i aquesta no compareixença davant els mitjans del de Setúbal és un nou gest crític de Mou al Madrid.

Aitor Karanka no ha volgut opinar sobre el polèmic reportatge d'El País: "Aquest diari no arriba a Valdebebas. Hi ha reportatges i periodistes que no mereixen una resposta". L'ajudant de Mourinho, a més, ha afegit que el portuguès "té ganes de seguir treballant i guanyant títols".

L'entrenador basc ha avisat que serà difícil guanyar al Benito Villamarín perquè "el Betis està fent una temporada francament bona". I recorda que l'any passat, l'equip blanc ja va patir per guanyar a Sevilla. "Hem tingut un dia menys de descans i hem de veure l'estat dels jugadors", ha lamentat, per afegir que l'absència d'Özil en l'onze del City responia a una "decisió tàctica".

stats