Reial Madrid
Esports Futbol 12/05/2012

Mourinho: "Encara que hi ha qui pensa que només hi ha un futbol, hi ha molts futbols, i en el nostre no conec ningú que jugui millor"

El tècnic del Reial Madrid ha sortit a la roda de premsa amb tot el seu equip tècnic i ha recordat que "a la Copa no ens van deixar arribar més lluny"

A.s.
2 min

BarcelonaJosé Mourinho ha sorprès la premsa madrilenya en la penúltima roda de premsa de la Lliga presentant-se amb tot el seu cos tècnic per donar una imatge d'unitat de d'equip.

El tècnic portuguès ha fet un resum i una valoració de la temporada i, com sempre, sense anomenar-lo, s'ha recordat del Barça: "Millorar el nivell de joc d'aquest equip em sembla molt difícil; encara que hi ha qui pensa que només hi ha un futbol, hi ha molts futbols, i en el nostre no conec ningú que jugui millor". Sobre l'eliminació als quarts de final de la Copa, ha repetit el de sempre: "A la Copa vam jugar un partit espectacular i no ens van deixar arribar més lluny". I pel que fa a Lliga: "Hem guanyat la Lliga i l'hem merescut guanyar, i no crec que ningú dubti que aquest equip ha sigut fantàstic aquesta temporada".

Respecte a si hi haurà canvis a la plantilla la temporada vinent, ha comentat: "A la plantilla li he donat les gràcies pel que han fet tots, uns més que altres, i tots estan convidats a seguir, però si algú vol buscar altres reptes, ho pot fer", i ha afegit: "Ningú pot assegurar res, ni jo et puc garantir que la temporada que ve seré aquí, si el president em fa fora demà". De totes maneres, ha recordat: "Falten un parell de jugadors per millorar el grup i que el facin més competitiu, i això és el que farem aquell parell de mesos".

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Sobre la possibilitat que Gonzalo Higuaín pugui marxar aquest estiu, Mourinho ha dit: "A mi m'agradaria que es quedés, i al club també, però les clàusules estan per a això, i he recomanat que no acceptin ni un euro per sota de la clàusula, qui el vulgui que vingui de cara, no per l'esquena".

Cap al final de la roda de premsa, Mourinho s'ha posat a cantar una cançó dedicada al seu ajudant basc, l'únic que no és portuguès del seu equip tècnic.

stats