Primera Divisió

Mourinho i Iker Casillas, focus de les crítiques de la premsa madrilenya

Culpen el tècnic de l'empat pel mal plantejament i la pèrdua de  papers als final, i l''As' assenyala el porter blanc per haver "fallat" en la falta de Cazorla i Senna

La premsa de Madrid aquest dijous al matí destaca els errors arbitrals de Paradas Romero al Madrigal de Vila-real, però sobretot canalitza les crítiques cap a l'entrenador blanc, José Mourinho. El 'Marca' diu que el plantejament del partit de Mou va ser "poruc" i que el Madrid va jugar malament, i afegeix: "El Madrid va entrar en combustió amb Mourinho al capdavant".

La premsa generalista és la més dura amb el tècnic portuguès. 'El País' titula la crònica: "Mourinho fa posar histèric el Madrid", i 'La Razón' diu que el tècnic "regala dos punts" i que "renuncia al futbol" amb el seu plantejament. I l' 'Abc' diu: "El Madrid s'amara de por", i dins el text, comenta: " Mal partit dels blancs , totalment descentrats per un brusc canvi de sistema que anunciava pànic ".

Però per al diari 'As' un altre dels culpables de la situació del Madrid és el seu porter, Iker Casillas. El director del diari, Alfredo Relaño, diu en el seu editorial que "l'error del porter va destrempar el Madrid". I Tomàs Roncero afirma que "no és normal que Casillas s'empassi de manera llastimosa aquests dos gols [ el de Cazorla i el de Senna]".