Reial madrid
Esports Futbol 11/02/2012

Mourinho: "Ja sabeu que vaig dir que seguiria. Pregunteu a les fonts que diuen que no"

El tècnic del Reial Madrid ha esquivat respondre directament sobre la seva continuïtat, i ha remès als periodistes a preguntar per aquell que els ha dit el contrari

Ara
2 min
José Mourinho, a Getafe.

MadridEn la roda de premsa prèvia al partit entre el Reial Madrid i el Llevant d'aquest diumenge, José Mourinho ha opinat sobre aspectes del partit però, sobretot, d'altres temes de l'actualitat blanca. Un d'ells, el seu futur immediat, la seva relació amb Eladio Paramés, o la polèmica pels guinyols francesos.

Qüestionat repetidament sobre si continuarà o no al club blanc, Mourinho ha esquivat els rumors que el situen l'any vinent a Anglaterra: "Ja sabeu la meva resposta. Qui ho escriu no sóc jo, qui ho diu no sóc jo. Heu de preguntar-ho a les vostres fonts, que crec que són imaginàries". I de la mateixa manera, ha respost quan se li preguntava pel possible interès pel jugador de l'Arsenal Van Persie: "Un altre cop, demaneu-ho a les vostres fonts", ha etzibat.

Pel què fa als comentaris d'Eladio Paramés, el seu portaveu, ha explicat que ell no té "res a veure" amb allò que escriu a Twitter: "Treballa per mi, però té la seva independència. No és problema meu", i ha aprofitat l'oportunitat per assegurar que "tots els meus perfils que circulen per les xarxes socials són falsos".

Sobre els guinyols francesos, l'altre punt calent de la setmana, José Mourinho li ha tret importància al fet que Iker Casillas fos un dels caricaturitzats: "Casillas no s'ha de preocupar. Ha anat a 500 controls i sempre ha donat positiu. Igual que Rafa Nadal, del que sóc amic. Ell també en passa un cada dia i sempre és negatiu. No s'ha de preocupar per res".

"M'és igual on es jugui la final de Copa"

Amb el Barça classificat per la final de Copa, i a l'espera que aquest dilluns s'arribi a un acord per decidir la seu de la final, el tècnic del Madrid ha assegurat que li "és igual" on es disputi aquest partit. I és que el Santiago Bernabéu podria ser una de les seus, encara que sembla difícil que l'enfrontament s'acabi jugant a l'estadi dels blancs.

"Tenim un calendari més complicat que el nostre màxim rival"

José Mourinho ha valorat els propers compromisos del Reial Madrid, comparant-los amb els deu seu "màxim rival" en la lluita per la Lliga, el Barça. El tècnic portuguès ha dit que "aquest febrer juguem contra el Llevant, el Rayo, l'Espanyol, que està fent un campionat fantàstic. Tenim un seguit de partits molt complicats. Serà molt difícil que algú tingui una sèrie més complicada que la nostra".

Per començar, els blancs s'enfronten aquest diumenge al Llevant, que actualment ocupa la quarta posició. "Espero un partit molt complicat. Vindran i pressionaran molt. Necessitem guanyar i volem guanyar. Hi ha altres equips que ens han jugat bé i hem pogut derrotar-nos. Òbviament té el seu mèrit, i no només per guanyar-nos. Tots pensaven que cauria ràpidament de les primeres posicions, i estem al mes de febrer i continuen allà".

I sobre els xiulets a Cristiano Ronaldo, ha comentat que "aquí no treballem en funció dels xiulets, només en funció d'allò que l'equip necessita, i que és col·laboració en les tasques defensives. És normal que els atacants no tinguin cultura defensiva, però entre tots hem d'intentar millorar. Tots els nostres davanters estan millorant molt en l'aspecte defensiu".

stats