PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 10/05/2011

El Madrid posposa el títol del Barça

El Barça necessitarà sumar un punt al Ciutat de València contra el Llevant per aixecar la tercera Lliga consecutiva després que el Madrid hagi guanyat al Getafe (4-0)

Nuria García
Cristiano Ronaldo lluita una pilota amb Cata Diaz (Getafe).

BarcelonaEl Reial Madrid ha posposat la celebració del primer títol del Barça després de guanyar per un contundent 4-0 un Getafe que ha donat masses facilitats als blancs en defensa. José Mourinho només ha reservat a Iker Casillas, que ahir ja va quedar fora de la convocatòria, i ha saltat al Santiago Bernabéu amb l'onze de gala, a excepció d'Adan, que substituïa sota pals Casillas.

Els blancs, conscients que necessiten sumar els tres punts per evitar que avui el Barça guanyi la Lliga, han sortit amb força i sovintegen la porteria d'Ustari.Els de Mourinho han sovintejat la porteria d'Ustari i, al 23', Cristiano Ronaldo ha rebut una centrada de Mesut Özil i el davanter portuguès, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

En la segona part, el Madrid ha seguit pressionant. El Getafe ho ha intentat gairebé amb més cor que cap. I en una jugada fortuïta, Colunga ha topat amb Adán, el porter del Reial Madrid. Tot i que en principi el jove porter ha quedat una mica estabornit, finalment ha pogut continuar sense problemes (57').

Ha estat tot just un minut més tard quan Cristiano Ronaldo ha fet el segon, a porteria buida, després d'una passada novament d'Özil.

Els canvis que ha fet José Mourinho han servit per donar aire fresc al Madrid, que havia baixat una mica el ritme d'un partit que dominava. I així, tot just sortir dels vestidors, Benzema ha fet el tercer. En un penal una mica rigorós, Cristiano Ronaldo ha fet el quart, el tercer del compte particular del portuguès (91').

Real Madrid: Adán (Mejías 83'), Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo, Lass, Alonso, Di María, Özil (Adebayor 75'), Cristiano Ronaldo i Higuaín (Benzema 75').

Getafe: Ustari, Torres, Cata, Mario, Mané, Casquero (Mosquera 63'), Boateng, Arizmendi, Parejo (Borja 70'), Adrián (Miku 46') i Colunga.

Gols: 1-0 (23') Cristiano Ronaldo. 2-0 (58') Cristiano Ronaldo. 3-0 (77') Benzema. 4-0 (91') Cristiano Ronaldo, de penal.Àrbitre:

Ramirez Domínguez (col·legi andalús). Targetes grogues: Carvalho (60'), Boateng (67'), Mané (74') i Lass (82').