Espanyol-Madrid
Esports Futbol 03/10/2011

Mourinho: "L'Espanyol ens ha creat moltes dificultats però ens ha donat espais al final"

El tècnic del Madrid ha demanat a una periodista de Catalunya Ràdio que li ha preguntat en català, "em pots preguntar en castellà, si us plau?"

Natalia Arroyo
1 min

Cornellà de LlobregatJosé Mourinho ha valorat la victòria del seu equip com un triomf "molt important" perquè s'ha aconseguit en un camp "molt dur" i contra un rival, l'Espanyol, que li ha creat "moltes dificultats". "Em quedo amb l'esforç individual de tots els jugadors i em quedo amb la dificultat que ens ha creat el rival. Ha sigut un bon partit", ha explicat el tècnic portuguès.

Sobre el partit i la golejada al final, Mourinho ha sigut sincer i ha dit que "0-4 és conseqüència del 0-2", que ha trencat el matx. "I també és conseqüència de l'Espanyol, que ha intentat jugar sempre i ha arriscat molt al final. Ens ha donat espais i així ens és més fàcil guanyar", ha dit.

Mourinho ha elogiat Higuaín pels gols, però també a Cristiano per les dues assistències. "No valoro només els gols, valoro el treball dels jugadors i avui tots han fet un gran esforç", ha resumit.

Preguntat al final pel liderat del Barça després del triomf a Gijón, el portuguès s'ha limitat a dir que "un punt és només això, un punt".

I quan un periodista de Catalunya Ràdio li ha intentat fer una pregunta en català, a pesar que el portuguès va viure 5 anys a Catalunya, ha respost: "em pots preguntar en castellà, si us plau?".

stats