Espanyol-Madrid

Mourinho: "L'Espanyol ens ha creat moltes dificultats però ens ha donat espais al final"

El tècnic del Madrid ha demanat a una periodista de Catalunya Ràdio que li ha preguntat en català, "em pots preguntar en castellà, si us plau?"

José Mourinho ha valorat la victòria del seu equip com un triomf "molt important" perquè s'ha aconseguit en un camp "molt dur" i contra un rival, l'Espanyol, que li ha creat "moltes dificultats". "Em quedo amb l'esforç individual de tots els jugadors i em quedo amb la dificultat que ens ha creat el rival. Ha sigut un bon partit", ha explicat el tècnic portuguès.

Sobre el partit i la golejada al final, Mourinho ha sigut sincer i ha dit que "0-4 és conseqüència del 0-2", que ha trencat el matx. "I també és conseqüència de l'Espanyol, que ha intentat jugar sempre i ha arriscat molt al final. Ens ha donat espais i així ens és més fàcil guanyar", ha dit.

Mourinho ha elogiat Higuaín pels gols, però també a Cristiano per les dues assistències. "No valoro només els gols, valoro el treball dels jugadors i avui tots han fet un gran esforç", ha resumit.

Preguntat al final pel liderat del Barça després del triomf a Gijón, el portuguès s'ha limitat a dir que "un punt és només això, un punt".

I quan un periodista de Catalunya Ràdio li ha intentat fer una pregunta en català, a pesar que el portuguès va viure 5 anys a Catalunya, ha respost: "em pots preguntar en castellà, si us plau?".