Esports Futbol 03/11/2012

Mourinho: "No m'ha agradat el partit. Hem de jugar millor"

El tècnic del Reial Madrid ironitza amb les seves 100 victòries com a entrenador dels blancs i comenta que els seus homes s'han relaxat massa en el segon temps

Ara
1 min
José Mourinho, a la banqueta del Bernabéu

Barcelona"No m'ha agradat el partit. Hem de jugar millor. El fet d'anar 2-0 ha fet que ens relaxéssim massa en el segon temps", ha comentat José Mourinho després del triomf per 4-0 contra el Saragossa. El tècnic lusità ha intentat explicar per què els seus jugadors no han jugat bé en el segon temps. "Teníem la sensació que el partit estava controlat. Hem fallat passades de sortida molt fàcils, però pot passar en partits així", ha comentat.

Una de les claus del partit ha estat veure com el Madrid, físicament, no responia. Per a Mourinho, però, no ha estat el problema. "El que existeix és el rendiment, que és global. No existeix un nivell físic millor o pitjor. L'equip està bé. No en el seu punt màxim, però està bé", ha etzibat un Mou que s'ha mostrat molt irònic quan se li ha preguntat per les 100 victòries com a tècnic del Madrid.

"100 victòries amb el Madrid? Segur que és mentida i en dec portar només 50, no és possible amb tot el que dieu de mi...", ha deixat caure l'entrenador, que aquest dissabte ha fet jugar Albiol en comptes de Varane "perquè portava quatre partits seguits jugant i tan sols té 19 anys", ha explicat.

stats