Reial Madrid
Esports Futbol 09/01/2011

Mourinho: "He celebrat el quart gol amb el meu fill però el Vila-real no ho ha entès així"

José Mourinho ha volgut aclarir en roda de premsa per què ha celebrat de manera tan efusiva el quart gol i la raó per la que ho ha fet davant la banqueta del Vila-real

Mourinho dóna instruccions als seus jugadors

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha dit en roda de premsa que el quart gol l'ha celebrat amb el seu fill, que s'asseu sempre darrere la banqueta de l'equip visitant. "He anat cap allà per celebrar-ho amb el meu fill. En cap cas volia burlar-me dels jugadors del Vila-real", ha dit. Per acabar, ha volgut deixar clar que aquella és la veritat i que "qui no em cregui és el seu problema".

Respecte al partit, Mourinho ha dit que el Vila-real ha estat "molt millor en el primer temps" i que no hagués estat injust marxar al descans "perdent per 1-3". Sobre l'arbitratge no n'ha volgut parlar recordant que ell no parla dels col·legiats.