1a divisió
Esports Futbol 10/09/2011

Mourinho: "No ha estat penal, però CR7 no es tira a la piscina com altres"

El tècnic s'ha contradit a ell mateix, ja que a l'octubre del 2008 va assegurar que Ronaldo era un dels jugadors que més es tirava a la piscina de la Premier

Redacció
2 min
José Mourinho

BarcelonaJosé Mourinho ha tornat a ser protagonista a la sala de premsa i, després de guanyar el Getafe per 4-2 en un partit amb polèmica arbitral, ja que l'àrbitre ha indicat un penal inexistent sobre Cristiano Ronaldo a la segona meitat, quan el resultat era de 1-1.

L'entrenador del Madrid ha assegurat: "No és penal, és un fet. La falta és claríssima, perquè Cristiano no es tira a la piscina, com altres, i un jugador amb targeta groga molt menys". Mourinho feia referència al blaugrana Messi, qui aquest dissabte ha vist una targeta groga per llançar-se a l'àrea rival.

El tècnic portuguès s'ha contradit a ell mateix, ja que el 23 d'octubre del 2008, quan era entrenador de l'Inter, va assegurar que Ronaldo era dels jugadors que més es tiraven de la Premier, en una llista on també hi havia Drogba, Van Persie i Torres.

Sobre el partit, i l'acció, ha dit que "ha arribat en un moment on dominàvem. El meu punt de vista és que amb penal o sense haguéssim guanyat".

Mourinho no ha marxat excessivament satisfet a casa tot i la victòria del seu equip: "No estic content amb el meu equip. Ha guanyat i mereixia guanyar, ha marcat 4 gols, però ha pogut fer-ne més. Però el nostre adversari n'ha fet dos i també n'ha pogut fer més. Els hem deixat jugar", ha lamentat el tècnic.

D'altra banda, l'entrenador de Setúbal ha criticat les opinions dels que parlen d'una lliga de dos equips, molt desigual. "Estem borratxos de massa informacions i opinions sobre això que a la Lliga els partits són fàcils. Si veus entrenar el Getafe o el Llevant, un d'aquests equips considerats, no per mi, dolents, amb jugadors i entrenadors professionals i bons, saps que es preparen per guanyar".

Ara el Madrid és líder amb dos punts més que el Barça: "Falten 36 jornades, ja perdrem punts nosaltres, i més si juguem com aquest dissabte. M'enfado cada vegada que fallem ocasions que poden tancar el partit, i n'hem tingut moltes".

stats