Reial Madrid
Esports Futbol 12/12/2010

Mourinho, molest per les targetes grogues a Marcelo i Xabi Alonso: "Hi ha un reglament per nosaltres"

L'entrenador carrega contra els àrbitres perquè el proper cap de setmana, contra el Sevilla, no podrà comptar amb els dos jugaros per acumulació de targetes

Redacció
1 min
Mourinho en roda de premsa

SaragossaL'entrenador del Reial Madrid, el portuguès José Mourinho, ha estat molt crític amb l'àrbitre i les targetes que han rebut els seus jugadors. “Ens passa molt. És molt fàcil treure targetes grogues als jugadors del Madrid i molt difícil treure'n a altres equips”, ha dit, en referència a les targetes grogues que han vist Marcelo i Xabi Alonso, i que els impedirà jugar el proper cap de setmana, a casa, contra el Sevilla.

A més, el portuguès ha afegit que “hi ha jugadors que poden protestar i jugadors que no, entrenadors que poden simular agressions i altres que no... hi ha un reglament per Mourinho i un altre per la resta”.

L'entrenador també ha parlat sobre les xiulades que rep Cristiano Ronaldo fora del Bernabeu. “És un fenòmen difícil d'entendre perquè la lliga espanyola té molts jugadors de qualitat, però a Cristiano se'l tracta molt malament”, ha dit; i ha afegit que “així no es protegeix un jugador de la lliga espanyola, que a més dóna espectacle en cada partit que disputa".

Mourinho ha ressaltat el partit jugat per Lass Diarra, de qui ha dit que ha estat el millor jugador del seu equip i que havia disputat un partit "increïble".

Per últim, el portuguès ha volgut matisar les declaracions que va fer a la prèvia, sobre el fet de “sortir a caçar amb un gos o un gat”. Mourinho ha explicat que no es referia a “Higuaín com un gos i Benzema com un gat”, sinó que “fa referència al sistema”. El portuguès ha aclarit que “el gos és més fort, perquè jugues amb 3 davanters; i el gat més dèbil, ja que tan sols en tens dos”.

stats