Reial Madrid

El tècnic admet que seria dur per ell no guanyar res perquè no li ha passat mai

Mourinho: "Amb el Porto i amb l'Inter vaig guanyar la Champions en la segona temporada"

Després de dir que si el Madrid quedava segon a la Lliga no passava res, ara recorda a la COPE que la Copa d'Europa arriba després d'una feina prèvia

L’entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, va preparant el terreny entre l’afició blanca. Primer va dir que si quedaven segons a la Lliga no passava res, i aquesta nit que si aquest any no guanyen la décima Copa d’Europa tampoc. Mou ha recordat que “és lògic que el Madrid tingui l’il·lusió de tornar a guanyar la Champions, però normament les Champions es guanyen com a conseqüència d’un treball fet, no arriben per casualitat, i no és casualitat que jo la guanyés amb el Porto en la meva segona temporada, i no és casualitat que la guanyés amb l’Inter en el segon any també”, encara que després ha recordat que aquest any tenen les mateixes possibilitats de guanyar-la que qualsevol altre equip.

Mourinho ha fet aquestes declaracions al programa El partido de las 12 de la COPE, en el qual no ha volgut fer sang de la derrota del Barça a l’Emirates Staduim de Londres: “En la Champions la veritat és que la diferència entre guanyar, empatar o perdre són petits detalls significatius, per això no crec que el Barça estigui en un mal moment per aquesta derrota”.

José Mourinho també ha assegurat que per ell seria dur acabar la temporada sense cap títol, més que res perquè “a mi mai m’ha passat, seria dur per la gent que no hi està acostumada”. De totes maneres, el tècnic blanc té clar que “estem treballant bé i la tendència natural seria guanyar alguna cosa i donar inici a un clicle important de victòries, encara que espero més del meu equip l’any que ve que aquest”.

El tècnic portugès també s'ha referit a la seva continuïtat al club: “Si no em fan fora seguiré, quan firmo per quatre anys és per complir-los”, però tot seguit ha llançat el missatge: “Si l’afició, els jugadors i la directiva estan amb mi, si estem tots junts i creiem en el projecte, doncs clar que seguiré”. Mourinho ha tancat l’entrevista amb una frase típicament seva: “Què pensa Déu de mi? Deu pensar que sóc un paio collonut, si no no em donaria tant”.

Més continguts de