1a divisió
Esports Futbol 19/01/2011

Mourinho es planteja deixar el Reial Madrid a l'estiu

Segons informa el diari As, l'entrenador està molest perquè “considera que el Madrid no té una estructura adequada, i que no tots remen en la mateixa direcció”.

Martí Molina
1 min
Jose Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, s'està plantejant deixar el club blanc aquest estiu; segons assegura el diari As en la seva edició electrònica. Aquest rotatiu assegura que el tècnic està molest perquè “considera que el Madrid no té una estructura adequada, i que no tots remen en la mateixa direcció”.

Segons aquest mitjà, la manera com va reaccionar el director esportiu del club, Jorge Valdano, després de l'empat al camp de l'Almeria va ser la gota que ha fet vessar el got. Valdano va suggerir que l'equip ja tenia un davanter centre, Benzema, i que aquest s'havia quedat a la banqueta; com a possible resposta a les peticions de l'entrenador sobre el fitxatge d'un davanter centre.

A tot això s'hi afegiria la negativa del club de fitxar Fernando Llorente o Hugo Almeida; i la no renovació de Pepe malgrat les recomanacions del tècnic.

Aquesta informació també ha estat ratificada pel programa 'Con un par de bigotes' d'Intereconomía.

Entre els clubs preferits de Mourinho, en el cas de canviar de banqueta, hi hauria l'Inter de Milà i els dos equips de Manchester: el United i el City. En el cas de rescindir el contracte aquest mes de juny, Mourinho hauria de pagar una indemnització al Reial Madrid; un fet que, segons asseguren, ja estarien disposats a fer front a aquesta quantitat.

stats