Reial Madrid
Esports Futbol 12/07/2011

Mou: "Neymar és jugador del Santos; Agüero, de l'Atlètic; potser el que està més a prop és Adebayor"

L'entrenador del Madrid ha tornat a fer una roda de premsa des de la famosa dels "'¿Por qué?'" de les semifinals de la Champions, i no ha fet cap referència al Barça

Redacció
1 min
José Mourinho a l'aeroport de Barajas.

Los AngelesJosé Mourinho no parlava davant dels periodistes des del 27 d'abril després del Madrid-Barça de l'anada de les semifinals de Champions al Santiago Bernabéu. Des d'aquell dia dels famosos "¿Por qué?" que el tècnic del Reial Madrid es va autoimposar la llei del silenci. Avui, però, ha començat una nova temporada i Mou ha tornat a parlar. Ho ha fet en una roda de premsa a Los Angeles per presentar el partit amistós de dissabte contra Los Angeles Galaxy de David Beckham, i no ha fet cap referència al Barça.

"Neymar és jugador del Santos; Agüero, de l'Atlètic; potser el que està més a prop és Adebayor, que ha jugat aquí sis mesos", ha dit quan li han preguntat pels dos jugadors que més sonen del mercat de fitxatges blanc. De fet, Mourinho ha assegurat que té el 90% de la plantilla completa, ja que vol tenir 21 jugadors i tres porters, i ara només li falta un davanter:

stats