1a divisió
Esports Futbol 20/08/2012

Mourinho repta els clubs anglesos que demostrin el seu interès per ell

En declaracions a la ràdio britànica BBC Radio Five, el tècnic portuguès ha reiterat el seu desig de tornar "algun dia" a la Premier, tot i assegurar que se sent molt a gust al Reial Madrid

Efe
1 min
José Mourinho assisteix al funeral de la dona de Florentino Pérez

LondresL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, ha demanat aquest dilluns als equips anglesos que "demostrin" si estan veritablement interessats a contractar els seus serveis, en declaracions a la cadena de ràdio britànica BBC Radio Five.

"Aniré on la gent em vulgui de veritat i, quan aquest moment arribi, hauran de mostrar que realment em volen", ha respost el tècnic portuguès després de ser preguntat per la possibilitat que torni a entrenar el Chelsea –equip que ja va dirigir entre el 2004 i el 2007.

Mourinho ha recordat una vegada més el seu desig de tornar "algun dia" a la Premier League, però ha subratllat que se sent molt a gust a l'equip blanc.

"Sempre he de repetir això: estic al Reial Madrid i m'agrada molt ser-hi", ha recalcat el tècnic madridista. El seu contracte s'acaba el 2014 i el nom de Mourinho és el que sona amb més força per substituir Alex Ferguson i Roberto Mancini al capdavant del Manchester United i del Manchester City, respectivament.

Segons Mourinho, la clau del seu èxit és la seva passió pels equips per qui treballa. "Em poso la samarreta i la sento com si fos la meva primera o la meva última. Sento els seguidors com a part de mi mateix i creo llaços eterns amb ells", ha explicat el tècnic.

stats