Reial Madrid
Esports Futbol 12/04/2012

Mourinho no farà més rodes de premsa a la Lliga

L'entorn del tècnic està filtrant aquesta informació per mostrar el seu malestar, tot i que a la Champions sí que haurà de parlar si no vol pagar una multa

A.s.
1 min
El Reial Madrid s'entrena abans de jugar contra l'APOEL al Bernabéu

BarcelonaNi abans ni després dels partits contra el València i l'Atlètic de Madrid José Mourinho no ha fet l'habitual roda de premsa, i a la Lliga no en farà cap més aquesta temporada. Segons està filtrant l'entorn del tècnic portuguès –el seu portaveu, Eladio Paramés–, la seva intenció és no tornar a parlar amb els mitjans per mostrar el seu malestar per com s'interpreten les seves paraules. Ahir ho va dir la Sexta, i avui ho ha repetit el periodista de la Cadena SER Antonio Romero.

Per tant, si Florentino Pérez no el fa canviar d'opinió –el president blanc comença a estar una mica fart de l'actitud del portuguès–, Mourinho tampoc parlarà en la prèvia ni després del clàssic amb el Barça al Camp Nou.

Tot i això, en les rodes de premsa de les semifinals de la Champions contra el Bayern sí que haurà de presentar-se si no vol pagar una multa a la UEFA.

stats