PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 18/03/2012

Mourinho: "No critico l'àrbitre, però s'ha equivocat en dos penals enormes”

El tècnic del Reial Madrid es mostra content amb l'actitud dels seus jugadors, però deixa anar que Ayza Gámez els perjudica amb dos penals a favor no assenyalats

Ara
1 min
José Mourinho i Manuel Pellegrini

BarcelonaJosé Mourinho ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra el Màlaga (1-1) que l'àrbitre del partit d'aquest diumenge contra el Màlaga, Ayza Gámez, "s'ha equivocat en dos penals enormes", tot i que després ha destacat que no el vol "criticar".

"De la mateixa manera que l'àrbitre s'ha equivocat, nosaltres també" ha etzibat Mourinho, que veu una cosa lògica "poder empatar un partit perquè és part del campionat", ha dit Mou, que quan se li ha preguntat per les paraules de Guardiola sobre que el Barça no guanyarà la Lliga ha dit el següent: "Guardiola? Uns som millors que altres en matemàtiques.

Mourinho ha volgut felicitat els seus jugadors perquè "si s'ho deixen tot al camp, no tinc res a dir. En el primer temps el Màlaga ha estat millor que nosaltres, però en el segon temps hem estat superiors", ha comentat el tècnic portuguès.

L'entrenador blanc, a més, ha dit que "també vam poder empatar en el camp del Rayo Vallecano" i que no li preocupa el fet que el Barça hagi reduït la diferència a vuit punts.

stats