COPA DEL REI
Esports Futbol 23/01/2012

Mourinho prepara la tornada dels quarts de final contra el Barça sense Pepe, Khedira ni Di María

Tampoc s'han entrenat amb el grup Granero i Lass Diarra, que han treballat al gimnàs, i Sergio Ramos, que tenia permís del club per motius personals

Efe
1 min
Sergio Ramos, un dels absents en l'entrenament de dilluns del Madrid. JUANJO GUILLÉN / EFE

MadridJosé Mourinho ha dirigit aquest dilluns el primer dels dos entrenaments previs al clàssic al Camp Nou, en el partit de tornada dels quarts de final de Copa del Rei, amb les absències de tres dels seus titulars indiscutibles: Pepe, Sami Khedira i Ángel Di Maria.

Poques hores després de superar l'Athletic Club a l'estadi Santiago Bernabéu per mantenir els cinc punts de distància amb el Barça, la plantilla madridista ha començat a preparar l'assalt al Camp Nou, on ha de remuntar un 1-2 si vol seguir viu en Copa del Rei, competició de la qual és vigent campió.

El tècnic madridista no podrà comptar per al partit amb l'alemany Sami Khedira ni l'argentí Ángel Di Maria, ja que els dos segueixen recuperant-se de les seves respectives lesions. Tampoc són bones les notícies del portuguès Pepe, que serà dubte fins a última hora. Un cop a Mallorca el va fer jugar amb molèsties contra el Barça a la Copa del Rei i no va poder acabar el partit. Aquest diumenge, Pepe es va quedar fora de la convocatòria a dues hores d'enfrontar a l'Athletic Club i aquest dilluns no s'ha exercitat amb el grup a la ciutat esportiva de Valdebebas.

Durant l'entrenament d'aquest dilluns, Esteban Granero i Lass Diarra han treballat a l'interior de les instal·lacions de la ciutat esportiva mentre que Sergio Ramos, amb permís del club, es va absentar per motius personals.

stats