Reial Madrid
Esports Futbol 16/11/2011

Mourinho complirà el seu contracte amb el Reial Madrid i ja pensa en fitxatges per la temporada vinent

El tècnic portuguès es troba còmode a Madrid i ha informat al club blanc que no marxarà a l'estiu i, fins i tot, ja busca jugadors per reforçar el lateral dret i el mig del camp

Ara
1 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho va confirmar ahir en un sopar amb Florentino Pérez i el director general corporatiu, José Ángel Sánchez, que no té intenció de marxar al final d'aquesta temporada i que vol complir el seu contracte. El tècnic portuguès, fins i tot, hauria informat el president del Reial Madrid d'alguns noms de jugadors per a futures incorporacions en vistes a la pròxima campanya blanca.

Segons informa Mundo Deportivo, la confirmació de la continuïtat del portuguès frustra les esperances de l'Anzhi rus, el PSG francès i el Manchester United de comptar amb els serveis del tècnic madridista.

Mourinho ha avançat que, de cara a l'any que ve, necessita un lateral dret que competeixi amb Arbeloa, ara que Sergio Ramos s'ha consolidat com a central. A més, l'entrenador blanc vol un soci per a Xabi alonso, a l'espera de veure com s'adapta Nuri Sahin, que encara no ha pogut jugar amb continuïtat.

stats