Reial Madrid
Esports Futbol 27/03/2011

Mourinho: "El millor moment de la meva carrera va ser la semifinal de la Champions guanyada al Camp Nou"

L'entrenador del Madrid, en una entrevista a Veo7 ha dit que l'únic que li agradaria tenir que té Guardiola és "una premsa local totalment al meu costat com ell té"

Albert Solé
2 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho ha concedit aquesta nit una entrevista a la cadena de televisió Veo7 en la que ha parlat de tot, però ha llançat dos dards cap al Barça, tot i que ja els havia comentat en alguna altra ocasió. Quan li han preguntat si el 5-0 continuava sent el seu pitjor malson, Mourinho ha respost: "No, el millor moment de la meva carrera segueix sent la semifinal de la Champions guanyada al Camp Nou amb l'Inter. Jo sempre recordo els moments bons, i no els dolents". I quan li han preguntat què té Guardiola que li agradaria tenir ell, ha comentat: "M'agradaria tenir una premsa local totalment al meu costat com ell, és una característica del Barça, i jo a Madrid no tinc la mateixa premsa a favor perquè és una premsa nacional".

Respecte als futurs duels amb el Barça a la Lliga, a la Copa, i amb la possibilitat de dos més a la Champions, Mourinho ha dit: "Si perdéssim els tres partits no passaria res, seria bo per ells i dolent per nosaltres. Amb la bona feina que estem fent seria injust perdre-ho tot. És molt difícil arribar a l'abril viu en les tres competicions i només els detalls decidiran els campions".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Pel que fa a la vaga d'aquest cap de setmana s'ha mostrat indiferent tant si es fa com si no es fa, i també si això canvia l'ordre dels partits: "Tant me fa que es jugui el partit de Lliga amb el Barça abans o després que el de Copa. Ni guanyar ni perdre influirà en el següent, ni per ells ni per nosaltres, són partits aïllats".

Sobre el famós tema del dopatge en el futbol, el tècnic portuguès no creu que n'hi hagi, en aquest esport: "És un esport completament diferent als altres que hi ha tants casos, amb uns temps diferents de descans entre partit i partit. Jo no dic que no n'hi hagi, però quants casos es detecten al cap de l'any arreu del món? Molt pocs, no és una cosa generalitzada. Per mi no hi ha dopatge al futbol".

Finalment li han preguntat sobre els àrbitres i les seves errades, i Mourinho ha afirmat que no creu que el perjudiquin expressament: "Jo no dubto mai de l'honestedat dels àrbitres, però a vegades em deceben, són humans. No perjudiquen ni el Madrid ni cap altre. Ara, tinc una posició privilegiada que m'he guanyat per poder-los criticar, de la mateixa manera que dic quan un àrbitre ha sigut el millor del partit".

stats