Reial Madrid
Esports Futbol 28/08/2011

Mourinho es torna a fer la víctima en una entrevista a 'El Mundo', i parla d'una "campanya" contra ell

L'entrenador del Reial Madrid afirma que "amb les pedres que em llançen es podria construir un monument", i que "Casillas no és intocable"

Albert Solé
1 min
Qui és Eladio Paramés,  el portaveu del tècnic blanc?

BarcelonaFeia temps que no concedia una entrevista a un mitjà de comunicació que no fos propi del club, i avui, a El Mundo, dóna el tret de sortida a la seva segona temporada al club blanc. De l'entrevista en destaquen tres idees principals: una campanya en contra seu, que el Barça contiunarà sent afavorit, i que Iker Casillas no té assegurada la porteria del Madrid. "És part del joc, de la vida; a diferència d'altres lligues en què ha entrenat, en aquesta ho sento més com una campanya. Es tracta d'una lluita desigual, amb totes les pedres que llancen contra mi es podria fer un monument", diu a El Mundo.

Sobre el porter i capità madridista explica: "Iker està per davant, però no vull intocables. No ens equivoquem, que aquí el més important és el Reial Madrid. La porteria no és un abonament que tu compres. Però ni la porteria, ni el lateral, ni el davanter".

I sobre el Barça i les suposades ajudes que rep, insisteix en un argument ja repetit altres vegades: "És un equip que juga les mateixes competicions. Una cosa que no canvia és que guanya quan juga bé i guanya quan juga malament. No veig que això hagi de variar".

stats