1a divisió
Esports Futbol 17/02/2012

Mourinho: "Per mi és una ximpleria dir que li traurem 15 punts al Barça"

Ha parlat de l'episodi al pàrquing del Camp Nou en la semifinal de Copa i ha assegurat que va ser "molt educat amb Teixeira en funció del que havia passat abans"

Ara
1 min
José Mourinho, en un entrenament a Valdebebas JUANJO MARTIN / EFE

MadridL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, s'ha deixat estar de triomfalismes abans del partit d'aquest dissabte contra el Racing i ha assegurat que malgrat estar "en una posició privilegiada", encara no poden donar la Lliga per guanyada.

"Estem en una bona situació a la Lliga, però falten molts partits i tots són difícils. I em sembla que el Barça és un equip que pot encadenar una ratxa de 10 victòries seguides. I si nosaltres perdem estarem en dificultats. Cal jugar tots els partits com si fossin l'últim", ha dit Mourinho.

El portuguès no ha volgut ni sentir a parlar d'un possible passadís al Camp Nou: "M'agradaria guanyar el campionat demà, i crec que no és possible arribar com a campió al Camp Nou. Per mi és una ximpleria dir que traurem 15 punts d'avantatge a un equip com el Barça. Si guanyem la Lliga amb un punt ja serà fantàstic".

Mourinho també ha estat qüestionat sobre l'episodi de després de les semifinals de Copa, on va esperar l'àrbitre del partit al pàrquing del Camp Nou. "Vaig ser molt educat amb ell en funció del que havia passat abans", ha comentat.

D'altra banda, ha defugit de la polèmica sobre si el Bernabéu hauria d'acollir o no aquesta final: "No és el meu problema. L'any passat sí que ho era. No tinc res a veure amb això".

stats