MADRID - BARÇA
Esports Futbol 29/04/2011

Mourinho: "Encara tinc més voluntat de seguir al Reial Madrid"

L'entrenador, agressiu en roda de premsa, deixa fora Cristiano per al partit de demà contra el Saragossa: "És decisió meva"

Oriol March
2 min
Mourinho no entén que Pepe, Ramos i ell no siguin al Camp Nou

BarcelonaEls últims esdeveniments –denúncia de la UEFA i del Barça contra ell– han fet que Mourinho encara tingui més ganes de seguir al Reial Madrid. "Encara tinc més voluntat de continuar al club", ha assegurat el tèncic portuguès. Una mostra més del pacte de sang que han signat de facto el club i Mourinho, i més encara després del comunicat que ahir va fer públic el Madrid en què defensava aferrissadament les paraules del seu entrenador. Preguntat precisament sobre aquest comunicat i sobre el carrusel de denúncies entre blaugranes i blancs arran del partit de dimecres, Mourinho ha afirmat no tenir "res a dir", però, fidel al seu estil, hi ha posat la seva particular cua: "Una imatge val més que mil paraules, per més que hi hagi gent que pensi que les fotos estan retocades i que els vídeos són un muntatge".

El tècnic portuguès ha manifestat no tenir cap responsabilitat en la derrota de dimecres. Un dels detalls que ha deixat en la roda de premsa és que ha assegurat que deixa fora de la convocatòria Cristiano Ronaldo "per decisió pròpia", mentre que les baixes de Lass o Xabi Alonso les ha justificat a causa del desplegament físic que van haver de fer quan l'àrbitre va expulsar Pepe. Qui sap si es tracta d'un toc d'atenció al davanter per haver criticat el joc del Madrid després del partit de dimecres, quan va assegurar que no li agradava el plantejament del duel contra el Barça però que s'hi havia d'adaptar".

Mourinho ha tornat a insistir amb el ja cèlebre "per què" que va inaugurar dimecres passat en referència a les suposades ajudes arbitrals de què disposa el Barça a la Lliga de Campions: "Potser moriré sense tenir-ne la resposta", ha reiterat el tècnic portuguès. Preguntat sobre si el joc contundent que demana als seus jugadors és en part responsable de les expulsions que ha patit l'equip en els tres duels contra el Barça, Mourinho ha preferit no respondre. Ho ha fet en algunes ocasions al llarg de la roda de premsa.

Pel que fa al partit de demà contra el Saragossa, el tècnic del Reial Madrid ha insistit que sortiran a guanyar-lo perquè "la temporada encara no està acabada, i el nostre club sempre surt a competir". Ara bé, ha assegurat que l'onze de demà no donarà pistes sobre quin serà el plantejament dels blancs a la tornada de les semifinals de Lliga de Campions contra el Barça al Camp Nou el proper dimarts. I per acabar, ja en el torn de preguntes en anglès, una nova perla: "El meu problema és ser honest amb mi mateix". Mourinho, en estat pur.

stats