1a divisió
Esports Futbol 15/03/2014

Nolito dóna els tres punts al Celta contra el Llevant (0-1)

Els locals han desaprofitat un penal a la segona meitat, en què han millorat el seu joc però sense treure'n rendiment

ValènciaUn solitari gol de Nolito a la primera meitat ha estat suficient perquè el Celta s'endugués els tres punts del Ciutat de València contra el Llevant (0-1). Els gallecs, millors al primer temps, han sabut resistir a la represa tot i que els locals han fet un pas endavant a la represa.

Els primer minuts han estat igualats però el partit s'ha trencat al minut 19, quan l'exjugador del filial del Barça ha culminat un contraatac. I poc després ha estat Orellana qui ha desaprofitat l'ocasió de fer el segon per l'equip entrenat per Luis Enrique.

El Llevant, malament al primer temps, s'ha sobreposat després del descans i ha dut la iniciativa del joc, generant ocasions per marcar, sense èxit. La més clara, un penal que Barral ha enviat al travesser al quart d'hora.

Amb aquest marcador el Llevant es manté a la zona còmode, amb 36 punts, mentre que el Celta escapa dels llocs perillosos amb 33 punts.