PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/05/2011

El Reial Madrid fa oficial el fitxatge de Nuri Sahin

Nuri Sahin ja és nou jugador del Reial Madrid. Així ho ha anunciat el mateix futbolista turc en una multitudinària roda de premsa celebrada al Signal Iduna Park, estadi del Borussia Dortmund i escenari on va debutar quan només tenia 16 anys

Toni Padilla
1 min
El jugador Nuri Sahin, nou fitxatge del Madrid

BarcelonaAcompanyat de la seva agent, Reza Fazeli, el futbolista ha comunicat que està "molt agraït al Borussia, l'equip que m'ha donat l'oportunitat de debutar a la Bundesliga i on sempre havia somiat jugar des de petit, però la crida del Reial Madrid és una oportunitat única que no podia deixar escapar".

Sahin, nascut a Alemanya però internacional amb la terra dels seus pares, Turquia, ha signat pels propers sis anys a raó de 2,5 milions per temporada. El club blanc, per la seva banda, es fa amb els serveis d'una de les sensacions de la Bundesliga per 10 milions d'euros. L'entitat presidida per Florentino Pérez ha confirmat el fitxatge amb un comunicat a la seva web.

Sahin, que es recupera d'una lesió al lligament del genoll dret, ha confirmat també durant la roda de premsa que el seu estat físic no serà un problema per poder triomfar al Reial Madrid. El jugador espera estar totalment recuperat al mes de juny.

stats