1a divisió
Esports Futbol 09/01/2011

Osasuna-Getafe: duel de necessitats a Pamplona

Osasuna necessita la victòria per trencar una ratxa de conc jornades sense guanyar. El Getafe, rescabalar-se de l'eliminació de Copa a mans d'un "segona divisió"

Redacció
2 min

PamplonaTot i que l'Osasuna només ha sumat dos punts en les últimes cinc jornades, els de José Antonio Camacho mantenen quatre punts d'avantatge respecte del descens però tenen un calendari difícil, amb dues sortides consecutives i la visita del Reial Madrid a Pamplona.

Els locals recuperen dos dels quatre jugadors lesionats: Javier Camuñas i Walter Pandiani, però perden Fernando Soriano per sanció. A més, amb les baixes dels convocats per la copa d'Àsia, Camacho només disposa de divuit homes.

Pandiani no serà a l'onze inicial, però sí Camuñas, que ocuparà la banda esquerra. A més, Lolo entrarà a l'equip titular per ocupar la plaça de pivot defensiu, fet que provocarà que Vadocz jugui de mitja punta.

D'altra banda, el Getafe comença aquest diumenge una nova etapa, després d'haver estat eliminat de la Europa League i la Copa del Rei. L'única bona notícia de tot plegat és que els madrilenys només disputaran un partit per setmana, i es podran centrar en el torneig de la regularitat.

Però l'eliminació ha caigut com un gerro d'aigua freda, i per això el partit al Reyno de Navarra és molt important pel Getafe, que necessita els tres punts per evitar caure en una possible mala ratxa, després d'haver encadenat dues derrotes consecutives -contra el Reial Madrid i el Betis.

Per aquest enfrontament, Míchel, entrenador dels madrilenys, recupera el lesionat Adrián Colunga, que segurament serà titular en substitució del sancionat Miku. També tornarà a l'onze inicial, si no hi ha cap contratemps, Pedro Ríos, ja recuperat d'una gastroenteritis.

Per contra, Manu del Marol té problemes d'esquena i Dani Parejo acaba de superar una grip. Tots dos haurien d'estar en condicions per jugar però per si de cas, l'entrenador ha fet viatjar Juan Albín i Javier Arizmendi.

stats