1a divisió
Esports Futbol 19/12/2010

L'Osasuna rep un Saragossa cuer i amb urgències

Els navarresos, de la seva banda, es marquen l'objectiu de marxar de vacances amb els deures fets, havent sumat 19 punts després de l'últim partit de l'any

Redacció
1 min

PamplonaEls navarresos mantenen tres punts d'avantatge sobre el descens, i en cas de guanyar el Saragossa (cuer) ampliarien a 10 punts la diferència entre els dos conjunts. Per això volen reprendre la ratxa que tenien a casa, de 12 partits sense perdre, i que tan sols va trencar el Barça ara fa quinze dies.

José Antonio Camacho, entrenador de l'Osasuna, té les baixes dels lesionats Pandiani, Camuñas i 'Rúper'; però recupera Damià Abella, que ja ha superat la seva lesió muscular. De totes maneres, l'entrenador no decidirà l'onze inicial fins poc abans de l'enfrontament.

D'altra banda, el Saragossa, cuer, necessita punts amb urgència si no vol acabar l'any molt despenjat, no només dels altres rivals que lluiten per evitar el descens, sinó també de la línia de salvació.

Els jugadors andalusos estan convençuts que el partit contra els navarresos suposa l'inici d'un període de competició que pot ser favorable, en el cas que els resultats acompanyin, ja que durant el pròxim mes de gener haurà d'afrontar tres partits a La Romareda.

De moment, però, l'arribada de Javier Aguirre com a nou entrenador no ha suposat el revulsiu que s'esperava. El tècnic mexicà encara no ha trobat l'equip ideal, i en aquesta ocasió també farà canvis a l'onze titular. Alguns d'obligats, com els de 'Gabi' i Lanzaro, tots dos lesionats; que seran ocupats per Ponzio i Contini.

stats