PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 31/03/2011

Preciado: "El Bernabéu em rebrà malament"

L'entrenador de l'Sporting de Gijón ha parlat sobre la rebuda que li espera al Santiago Bernabéu d'aquest cap de setmana i sobre el Barça

Redacció
1 min
Manolo Preciado, envoltat de fotògrafs abans del partit

BarcelonaL'entrenador de l'Sporting de Gijón, Manuel Preciado ha declarat que el partit contra el Reial Madrid serà un partit complicat i que el seu equip necessita els punts per aconseguir l'objectiu de la permanència en declaracions a ONA FM, al programa de La Graderia

Sobre la rebuda del Santiago Bernabéu apunta que “segurament que em rebran malament, però tampoc em dispararan dos trets, aquell tema ja està mort”.

No ha dubtat a elogiar al Barcelona “és el millor equip que he vist en la meva vida, és un equip que m'atreu una barbaritat” i irònicament i entre riures ha dit “jo vaig néixer a Vilanova i la Geltrú”.

També ha apuntat que José Mourinho pot canviar el seu onze “em consta que té problemes de lesions, Marcelo, Benzema, Cristiano i Xabi Alonso amb targetes, suposo que farà alguna rotació” i sobretot destaca la baixa de Marcelo “li està donant molt, és un jugador impressionant. Si volen tenir alguna possibilitat a la Lliga han de guanyar el partit.

Un dels jugadors que està cedit pel Fc Barcelona és Alberto Botía i ha avançat que “jo el veig a Barcelona l'any que ve, és un jugador amb totes les condicions físiques i tècniques, té un futur brillant” i sobre el planter de l'equip blaugrana reconeix que “m'agrada molt Bartra i Thiago”.

stats