PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 09/04/2011

El Reial Madrid visita San Mamés amb el cap posat a la Champions

El Reial Madrid visita la Catedral amb la pressió de perdre definitivament la Lliga si deixen escapar els tres punts contra l'Athletic Club i el Barça supera l'Almeria

Redacció
2 min
Cristiano Ronaldo celebra un dels seus gols davant el Vila-real.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Reial Madrid té poques opcions de guanyar la Lliga. Es troba a vuit punts del Barça, però arriba al partit d'aquest dissabte a San Mamés amb la moral alta després de la victòria a la Lliga de Campions.

L'entrenador portuguès medita l'opció de fer jugar Marcelo i Cristiano Ronaldo. Tots dos van jugar dimarts passat a la trobada europea sense tenir encara l'alta mèdica. Álvaro Arbeloa i Esteban Granero estan preparats per si la decisió que prendrà a l'últim moment Mourinho va en contra d'arriscar i pensa més en el mes decisiu que afronta el seu equip.

Mourinho no podrà alinear Sami Khedira, absent per grip, ni Karim Benzema, a qui prefereix no forçar perquè s'ha recuperat recentment de la lesió muscular. Aquests dos jugadors se sumen al capítol d'absències dels lesionats Fernando Gago i Pedro León.

San Mamés sempre és un visita complexa per al Reial Madrid i el clima calent sempre serà una prova difícil de superar per mantenir el pols per un títol que es va allunyar la setmana passada.

Per la seva banda, l'Athletic Club vol apuntalar la posició europea en la qual es troba a la classificació, on és cinquè.

Els bilbaïns intentaran repetir el triomf que ja van aconseguir la temporada passada contra el Reial Madrid a la Catedral, un 1-0 que va marcar Fernando Llorente gairebé d'inici i que va defensar amb dents i ungles durant la resta del xoc fonamentat en un Gorka Iraizoz estel·lar.

Tant el porter navarrès com el davanter internacional tornaran a ser demà dos dels puntals d'un onze en el qual és dubte Iker Muniain, el juvenil que va sorprendre entre l'elit i que ja s'ha assentat com a titular en el primer equip blanc-i-vermell.

Si no pot jugar l'extrem navarrès, serà Igor Gabilondo qui ocupi la banda esquerra en un onze que té vuit jugadors segurs per al començament del xoc: Iraizoz, Iraola, Sant Josep, Ekiza, Castell, Javi Martínez, Toquero i Llorente.

L'altre dubte és si Caparrós recorrerà a Gurpegui, ja sigui de mig centre o a la banda dreta, com en l'últim partit. En cas que jugués el damnificat seria Orbaiz o David López, que serien titulars si es quedés a la banqueta el d'Andosilla.

En una provatura a l'entrenament de dijous, el tècnic sevillà va prescindir de Gurpegui. No està tan clar que hagi de fer-ho demà, ja que el navarrès va ser dels més destacats del seu equip el dilluns a la visita a l'Almeria.

stats