Primera Divisió
Esports Futbol 23/08/2011

Paramés diu que Mourinho vol un portaveu del club: Zidane o Butragueño

El portaveu del tècnic blanc creu que Mourinho té suport, però que agrairia declaracions d'algun dirigent. A més, Paramés no entén per què li obren un expedient greu per l'agressió mentre que n'obren un de lleu a Tito Vilanova.

Redacció
1 min
Mourinho

BarcelonaEl portaveu del tècnic del Reial Madrid, Eladio Paramés, ha declarat aquest dimarts a la cadena Cope que Mourinho vol que el club blanc defineixi un portaveu, i que el portuguès veuria amb bons ulls dos noms: Zidane o Butragueño.

"El departament de premsa treballa bé, però crec que moltes vegades faria falta algú perquè no fos només en José [Mourinho] qui donés la cara en totes les situacions", ha assegurat Paramés.

Paramés ha deixat clar que Mourinho sempre "donarà la cara el primer", passi el que passi. I tot i que pugui "malmetre la seva imatge", per "defensar els jugadors i el club".

Tot i això, el portaveu del tècnic blanc ha manifestat que li "agradaria que hi hagués una declaració d'un dirigent que surti en defensa del club".

Sobre l'episodi amb Tito Vilanova

Paramés també s'ha referit a l'incident entre Mourinho i el segon entrenador del Barça al final del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya. El portaveu del tècnic ha assegurat que "sembla estrany que hi hagi un expedient greu per a en José [Mourinho] i un de lleu per al senyor Vilanova", i ha preguntat: "Quina diferència hi ha?".

Paramés ha conclòs que: "M'estranya, perquè no són les dues greus o lleus. Hi ha alguna cosa que no queda clara", ha comentat.

stats