Publicitat
Publicitat

1a divisió

Piti: "El Madrid es va inflar a donar puntades de peu i a fer el que va voler i l'àrbitre ni es va immutar"

El jugador català del Rayo ha parlat a Onda Cero sobre l'arbitratge i el partit de diumenge passat contra el Reial Madrid

Piti, jugador del Rayo, ha parlat a Onda Cero sobre el partit de diumenge passat contra el Madrid.

Segons el català, " l'àrbitre no va estar gaire encertat , va ajudar en certs moments el Madrid i ens va perjudicar moltíssim ; ells es van inflar a pegar puntades de peu , a fer el que van voler al camp i l'àrbitre ni es va immutar ". 

Piti ha assegurat que hi ha una gran diferència entre el tracte que rep el Madrid i el que reben els altres, " a ells els tenen un respecte molt gran i a nosaltres no ens en tenen cap". "Molesta molt ser dins del camp i veure com fas una falta i et treuen ràpid la targeta i ells en fan una darrere l'altra i no els en treuen cap" ha afegit .

"No m'explico que Pepe no rebés cap targeta fins al minut vuitanta i pico . Es va inflar a fer faltes durant tot el partit ; deu ser per compensar una mica . És de riure que Pepe i Messi compleixin sanció al mateix temps . Un jugador com Messi , que no fa faltes durant tot el partit i a qui inflen a puntades de peu , ara compleix cicle ni més ni menys que amb Pepe . Crec que és una cosa que no entendrà cap jugador que s'hagi enfrontat al Reial Madrid ", ha continuat el jugador català del Rayo .

Piti també ha declarat que espera que la situació canviï i que algú "prengui mesures", ja que segons el jugador, "això no pot seguir així". Per acabar, el jugador del Rayo ha sentenciat: " Veus la passivitat dels àrbitres a l'hora de treure'ls targetes i te'n vas fotut a casa , perquè no pots disputar un partit contra jugadors molt grans , d'una qualitat tremenda, que poden fer el que volen dins del camp . No ho veig just ". 

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT