ESPANYOL
Esports Futbol 01/05/2011

Pochettino: "No entrar a Europa seria una gran desil·lusió"

Pochettino destaca la importància dels tres punts en joc davant l'Athletic per anar a Europa la propera temporada i confessa que seria "una gran desil·lusió" quedar-se fora

Redacció
1 min
Pochettino dóna instruccions en el partit contra el Màlaga.

Barcelona"Si fem un bon partit i traiem els tres punts tindrem opcions, però s'ha de guanyar per tenir-ne. En cas de derrota el percentatge es reduiria molt i tindríem molt poques possibilitats. Tots tenim moltes ganes d'anar a Europa i no aconseguir-ho seria una gran desil·lusió, per això lluitarem fins al final", ha apuntat.

L'entrenador argentí ha destacat la moral dels seus homes: "L'equip té tota la motivació necessària perquè sap que són tres punts importants. Els veig molt bé, conscienciats". El míster no té cap dubte que el públic periquito donarà suport a l'equip malgrat que el partit es juga en dilluns i en un horari poc habitual.

Pochettino, a nivell estrictament esportiu, assumeix el perill del joc aeri de l'Athletic de Bilbao. "És un equip molt treballat i crea moltes ocasions en les jugades d'estratègia. És per això que hem d'evitar les faltes en la mesura del possible", ha insistit el preparador blanc -i-blau.

Finalment, el míster perico ha aparcat el debat sobre la seva renovació: "Tinc un any més de contracte i en tot cas no seria una renovació, sinó una pròrroga. El meu desig és quedar-me aquí i m'ho prenc amb naturalitat, signaria un paper en blanc . Però el més important és el partit i no la meva situació personal "

stats