Primera Divisió
Esports Futbol 05/05/2012

Mallorca i Llevant apuren les seves opcions europees

El club repartirà 25.000 globus, llançarà focs artificials i també celebrarà els 16 anys consecutius en Primera Divisió amb diversos actes abans i després del partit

Efe
1 min

PalmaEl Mallorca i el Llevant apuraran al màxim aquest dissabte (21 hores) les seves opcions de disputar competicions europees la pròxima temporada en el penúltim partit de la Lliga que es disputarà a l'Iberostar Estadi.

Setè amb 49 punts, el Mallorca depèn d'ell mateix per assegurar-se un lloc a l'Europa League, però està obligat a derrotar el Llevant, a casa, i el Reial Madrid, a l'estadi Santiago Bernabéu. Després d'un tram final de campionat gairebé perfecte, amb tres triomfs consecutius contra el Saragossa, Getafe i Rayo, els mallorquinistes intentaran tancar la temporada amb tots els luxes derrotant l'equip revelació de la Lliga.

El Mallorca repartirà 25.000 globus, llançarà focs artificials i també celebrarà els 16 anys consecutius en Primera Divisió amb diversos actes abans i després del partit.

Per la seva banda, el Llevant aconseguirà la classificació matemàtica per jugar en competicions europees si guanya aquest dissabte, amb independència de poder fer-ho a la Lliga de Campions o a l'Europa League.

stats