Primera Divisió
Esports Futbol 15/09/2012

El Sevilla examina l'estat anímic del Madrid

L'equip que entrena José Mourinho visita aquest dissabte (22 hores, Canal + 1) el Sánchez Pizjuán en un partit sense marge d'error

à. G.
1 min
Xabi Alonso, amb la samarreta de color verd

BarcelonaA tres setmanes del clàssic del Camp Nou, el Reial Madrid visita aquest dissabte (22 hores, Canal + 1) el Sevilla en un partit en què l'equip que entrena José Mourinho, que ja ha deixat escapar cinc punts, no té marge d'error.

L'estat anímic de Cristiano Ronaldo, que encara no ha solucionat el seu malestar amb el club, centra bona part de l'atenció d'un partit en què el Reial Madrid estrenarà la tercera equipació de color verd.

José Mourinho haurà de decidir si manté a l'onze inicial els argentins Gonzalo Higuaín i Ángel di María, que han hagut de fer un llarg viatge amb la selecció d'Argentina. El tècnic portuguès medita, a més, si jugar d'entrada amb Michael Essien, l'última incorporació del Reial Madrid.

El Sevilla, que està entrenat per Míchel, arriba al partit amb un punt més que el Reial Madrid, però amb un entorn enrarit ja que els aficionats més radicals estan enfrontats al consell d'administració. L'entitat ha fet una crida per demanar el suport del públic.

stats