PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/12/2010

Caparrós: "La classificació és la que assenyala que l'Espanyol és la revelació fins a la data"

L'entrenador de l'Athletic Club diu que esperen la visita a San Mamés de l'Espanyol "enrabiats" perquè els va coure la derrota encaixada contra la Reial Societat

Redacció
1 min

BilbaoJoaquín Caparrós, tècnic de l'Athletic Club, ha afirmat que l'Espanyol és "la revelació fins a la data" perquè així ho assenyala la classificació. L'entrenador ha definit l'Espanyol com un equip "de planter". "Em consta que Pochettino i la gent de les categories inferiors estan treballant de meravella. També la secretaria tècnica que busca jugadors de fora i està encertant i fitxant el que necessitava l'equip. Però el que més destacaria és la confiança que té en base a un treball col·lectiu de molts anys", ha afirmat Caparrós.

Sobre la diferència de resultats de l'Espanyol com a visitant i a Cornellà-El Prat, el tècnic ha recordat que els periquitos arriben a San Mamés després de "guanyar i marcar tres gols al Calderón" i ha advertit del perill de tots els jugadors blanc-i-blaus: "Osvaldo és el futbolista de referència, però Verdú també està a un nivell altíssim, el seu porter... Osvaldo s'ha adaptat molt bé, però no centraria la seva màxima atenció en ell perquè també la resta de companys han de saber interpretar els seus moviments".

L'entrenador dels bascos, que s'enfronten diumenge als blanc-i-blaus a San Mamés, amb la intenció de rescabalar-se després de caure en el derbi contra la Reial Societat: "Estem enrabiats perquè ens va coure la derrota a Anoeta. El de la Reial Societat o el del Reial Madrid són partits diferents i no ens agrada perdre'ls, però l'ambient al vestuari és molt bo".

stats