PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/01/2011

Atlètic de Madrid i Racing de Santander empaten sense gols en un partit soporífer

L'Atlètic de Madrid s'ha vist frenat per la sòlida defensa que ha plantejat el Racing de Santander al Calderón. Els madrilenys han notat les baixes de Reyes i Forlán

Redacció
2 min
El Kun Agüero controla la pilota entre Marc Torrejón i Henrique Adriano.

MadridL'Atlètic de Madrid i el Racing de Santander s'han repartit els punts en un partit bastant avorrit, sense gaires ocasions ni mèrits per aconseguir la victòria cap dels dos equips. L'empat ha frenat la reacció dels madrilenys, que lluiten per les places de Lliga de Campions.

Va ser un mal partit de l'Atlètic de Madrid, que va fer en falta el futbol del sancionat José Antonio Reyes i l'aportació ofensiva del lesionat Diego Forlán i del portuguès Simao Sabrosa, que ha marxat al Besiktas. Totes aquestes baixes, sobretot la de Reyes, van disminuir les opcions dels locals, que van dominar la pilota, però no va arribar amb claredat a la porteria defensada per Toño degut, en part, a la solidesa defensiva del Racing.

L'argentí Kun Agüero ha estat l'únic que ha arribat amb cert perill a l'àrea, malgrat que ha estat insuficient. Ha estat el davanter qui ha gaudit de la millor ocasió del partit quan, aprofitant una passada de Fran Mérida, s'ha trobat amb el porter.

A les acaballes, el partit s'ha animat una mica. Koke, Agüero, Diego Costa i Rosenberg han obligat a lluir-se Toño i De Gea, que han estat els protagonistes de les poques accions destacades del matx.

Atlètic de Madrid 0

Racing de Santander 0

Atlètic de Madrid: De Gea; Ujfalusi, Perea, Godín, Filipe Luis; Raúl García (Koke 68'), Tiago (Valera 22'), Assuncao, Fran Mérida; Kun Agüero i Diego Costa.

Racing de Santander: Toño; Pinillos, Henrique, Torrejón, Cisma; Kennedy (Iván Bolado 74'), Colsa, Diop, Adrián; Munitis (Óscar Serrano 89') i Rosenberg (Lacen 83').

Àrbitre: Turienzo Álvarez (Castella-La Manxa). Targeta groga als locals Perea (41') i Raúl García (57') i al visitant Colsa (15').

stats